Beoordeling 9.7 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Handgemaakte oud eiken sidetables

Een unieke oud eiken sidetable, gemaakt van natuurlijke doorleefde oud eiken planken. Planken die stuk voor stuk meer dan 100 jaar oud zijn, afkomstig uit monumentale panden of oude boerderijen. Een oud eiken sidetable van Gebroeders de Ruiter is een sidetable met een verhaal. Een prachtige sidetable die ambachtelijk handgemaakt is. Iedere sidetable is uniek en brengt de landelijke woonstijl met zich mee. Een oud eiken sidetable die een stoere, maar toch warme sfeer geeft aan uw woning. Of u nu op zoek bent naar een sidetable gemaakt uit een enkele plank of uit meerdere planken, Gebroeders de Ruiter vervaardigd samen met u de perfecte sidetable die past bij uw inrichting.

De eigentijdse sidetabel

De sidetable, het eigentijdse tafeltje dat op iedere plek in huis tot zijn recht komt. Een sidetable neemt niet veel ruimte in, maar kan uw kamer wel een nieuw leven inblazen. De sidetables die wij maken creëren een gezellige sfeer in uw kamer. Daarnaast zijn veel van de sidetables door de lades erg praktisch. U kunt uw eigen persoonlijke accenten toevoegen aan de sidetable door decoratieve voorwerpen toe te voegen. Zo heeft u de perfecte sidetable die past bij uw inrichting .

Beleef 2000m² oud eiken in onze winkel

Wilt u het gehele assortiment oud eiken sidetafels bekijken? Bezoekt u dan één van onze winkels in Enschede of Düsseldorf en laat u inspireren door meer dan 2000m2 aan oud eiken meubels.

Winkelimpressie


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Voor de mogelijkheden ontvangen wij u graag in onze winkel of neem telefonisch contact op via:

053 434 53 34


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Voor de mogelijkheden ontvangen wij u graag in onze winkel of neem telefonisch contact op via:

053 434 53 34