Beoordeling 9.7 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Handgemaakt oud eiken bureau

Stoer, robuust en sfeervol, zo kan een oud eiken bureau van Gebroeders de Ruiter het best omschreven worden. De oude eiken bureaus die wij maken zijn allesbehalve gewoon. Ze hebben een ver verleden en dat is terug te zien.

Een oud eiken bureau met een blad van 4 planken, of misschien wel met prachtige oud arduinen stenen erin. Zomaar wat mogelijkheden die er zijn bij Gebroeders de Ruiter.
Een oud eiken bureau is niet alleen praktisch, maar geeft ook een unieke en robuuste uitstraling aan uw woon- of kantoorruimte.

Een laklaag blijft achterwege bij de bureaus die wij maken. Voor ons is de tijd het mooiste polijstmiddel dat er bestaat. En dat is terug te zien in de unieke bureaus die wij maken. Elk bureau dat wij maken is er slechts één van. Het hout dat wij gebruiken is puur natuur, alleen geschuurd en geborsteld. Daardoor houdt het zijn unieke uitstraling, en is een noest of een spijkergat heel normaal.

Duurzaam product

De liefde van Gebroeders de Ruiter voor oud hout gaat dieper dan de buitenkant alleen. Het voelt goed om te werken met een duurzaam product. Voor onze meubels zijn geen extra bomen gekapt. Lang geleden natuurlijk wel, maar dat hout hergebruiken wij nu. Een rekensom leerde ons wat we met onze recycling minstens achthonderd eiken hebben gespaard. En dat getal kan gerust verdriedubbeld worden, want onze meubelen kunnen met gemak nog generaties lang mee.


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.
Voor de mogelijkheden kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

info@oudeikentafels.nl
053 434 53 34

Oud eiken bureau met arduinen stenen
Oud eiken bureau met designlamp
Oud eiken bureau met kleed


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.
Voor de mogelijkheden kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

info@oudeikentafels.nl
053 434 53 34