Beoordeling 9.7 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Handgemaakte oud eiken salontafels

Een oud eiken salontafel die gepolijst is door de tijd, puur natuurlijk en onbehandeld.
Het hout dat we gebruiken werd honderden jaren geleden al toegepast, afkomstig uit oude boerderijen, van vloerdelen of gebinten uit historische panden. Iedere plank met een eigen oorsprong, een eigen karakter.

De salontafels van gebroeders de Ruiter is ambachtelijk vervaardigd en gemaakt van planken die zorgvuldig zijn uitgekozen. Een oud eiken salontafel wordt pas mooi als de uitstraling goed is. Daarom komt er alleen rauw, doorleefd en onbehandeld eikenhout bij Gebroeders de Ruiter binnen. Zoals het hout is, zo wordt het verwerkt. Als de planken zijn gesorteerd en schoongemaakt wordt er een unieke oud eiken salontafel van gemaakt.

Naast de vormgeving laten we het hout zoveel mogelijk zelf zijn werk doen, want dat is al mooi van zichzelf. Het is onbehandeld en dat laten we zo. Planken voor een oud eiken salontafel worden alleen geschuurd en geborsteld. Hierdoor houdt de salontafel zijn authentieke, robuuste karakter.

Een bijzondere aantrekkingskracht

Een salontafel van oud eiken hout heeft een speciale aantrekkingskracht die niet meteen onder woorden te vatten is. Een aantrekkingskracht die zowel opgaat voor de klanten, als voor Gebroeders de Ruiter. Op sommige planken kan bijvoorbeeld nog een bepaalde zaagrichting van lang geleden te ontdekken zijn. Een oud eiken salontafel met een authentieke uitstraling, die garant staat voor een unieke landelijke sfeer, dat is het soort salontafel die wij vervaardigen.

Duurzame meubelen
Duurzaam is een woord dat terugkomt in de meubelen van Gebroeders de Ruiter. Tafels van planken die meer dan 100 jaar oud zijn. En ook nog honderden jaren meegaan. Een oud eiken salontafel die robuust is, maar toch een warme uitstraling heeft. Dat zijn de salontafels van Gebroeders de Ruiter!


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.
Voor de mogelijkheden kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

info@oudeikentafels.nl
053 434 53 34
 

Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.
Voor de mogelijkheden kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

info@oudeikentafels.nl
053 434 53 34