Beoordeling 9.7 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Handgemaakte Oud eiken keukens

Met een handgemaakte oud eiken keuken van Gebroeders de Ruiter haalt u de landelijke woonstijl naar uw huis. Een unieke keuken vervaardigd van oud eiken planken die meer dan 100 jaar oud zijn. Planken met een uniek verleden en die haar sporen hebben verkregen door de tijd. Daar worden de oud eiken keukens van gemaakt, van deze doorleefde planken. Dit maakt uw handgemaakte oud eiken keuken speciaal, de warme uitstraling die de keukens met zich meebrengen is onbeschrijfelijk. Diverse landen worden afgezocht om het perfecte hout voor uw keuken te zoeken. Dit hout kan afkomstig zijn uit een monumentaal pand in Nederland, maar ook uit een herenhuis in België. Elke oud eiken keuken heeft een uniek karakter. Een karakter die sfeer geeft aan uw keuken. U bent vrij in de keuze van uw werkblad bij een oud eiken keuken van Gebroeders de Ruiter. Zo kunt u het werkblad kiezen die het best bij uw woonstijl past. Gebroeders de Ruiter realiseren samen met u uw droomkeuken waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Duurzaamheid van uw keuken

Kwaliteit staat centraal bij het vervaardigen van uw droomkeuken. Er wordt alleen gekozen voor duurzame kwalitatief uitstekende planken. Planken die een eeuw oud zijn, maar ook zeker nog een eeuw meekunnen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de duurzaamheid van uw keuken.

Beleef 2000m² oud eiken in onze winkel

Wilt u het gehele assortiment oud eiken keukens bekijken? Bezoekt u dan één van onze winkels in Enschede of Düsseldorf en laat u inspireren door meer dan 2000m2 aan oud eiken meubels.

Winkelimpressie


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Voor de mogelijkheden ontvangen wij u graag in onze winkel of neem telefonisch contact op via:

053 434 53 34


Onze producten zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Voor de mogelijkheden ontvangen wij u graag in onze winkel of neem telefonisch contact op via:

053 434 53 34