Beoordeling 9.7 gebaseerd op 20 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Meubelmaker Enschede

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Enschede? Een meubelmaker met een passie voor zijn vak en oud eiken, zodat uw oud eiken meubelstuk precies naar wens wordt gerealiseerd? Het hout wordt eerst zorgvuldig geselecteerd uit verschillende Europese landen, waaronder Engeland, België, Duitsland en Turkije. Dit selectieproces betrekt een groot gedeelte van onze werkzaamheden.

 

neem-contact-op

Puur natuur
Het hout komt onbehandeld en in woeste staat bij ons binnen. Daarom wordt het hout, dat vaak afkomstig is van oude boerderijen en gebinten, door ons geschuurd of geschaafd. In principe wordt het hout nooit behandeld, omdat het hout ook wel ‘gepolijst is door de tijd’. Wij kijken altijd met een kritische blik naar het hout en bepalen aan de hand hiervan hoe de tafel eruit komt te zien.

Werken met oud eiken is voor ons erg bijzonder, omdat iedere plank of gebint op zijn eigen manier doorleefd is. Het hout heeft zijn eigen verhaal en karakter.

De historie van het hout wordt vertaald naar het oud eiken meubelstuk dat bij aankomst in uw woning nog ‘verder leeft’, omdat het niet behandeld hoeft te worden. Als meubelmaker in Enschede zijn wij in de gelegenheid een onbehandeld oud eiken meubelstuk modern te laten lijken. Van landelijk tot modern met een strak design, door oud eiken op een ambachtelijke wijze te verwerken kunnen wij iedere sfeer in uw woning creëren. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Hieronder kunt u verschillende gerealiseerde oud eiken meubelstukken bekijken!