Tafels met een historie, maar toch van deze tijd

Gebr. De Ruiter maakt tafels met een historie. Wat we daarmee bedoelen is het volgende. Wij gaan op zoek naar fraai oud hout, eiken en grenen. Onze ervaring help ons daarbij. Alleen hout van de allerhoogste kwaliteit kan onze toets der kritiek doorstaan. Van het hout dat we verzamelen maken we tafels, zowel eetkamertafels, salontafels als sidetables. Ze zijn uniek en stralen een bepaald gevoel uit. Iets nostalgisch, ze verwijzen naar een ver verleden. Onze grenen tafels en eiken tafels zijn stijlvol en stevig.

Wij staan garant voor kwaliteit. Dat ziet u terug in onze tafel, maar ook in onze dienstverlening. Wij gaan voor een tevreden klant. Onze tafels, stoelen en keukens zijn populair. Ze mogen zich in een warme belangstelling verheugen. Wij zijn blij dat onze tafel van oud hout zo goed aanslaat bij het publiek. Maar wij leunen niet achterover. Gebr. De Ruiter blijft in beweging. Wij willen ons constant verbeteren. Onze werknemers zijn perfectionisten, die de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen en er op inspelen. De tafels van Gebr. De Ruiter hebben:

  • Finesse
  • Uitstraling

Meer weten over onze tafels of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.

wagondelen oude bouwmaterialen duurzame meubels antiek eiken landelijke meubels doorleefd hout kloostertafels oud eiken vergrijst eiken tafels